maandag 25 mei 2009

Zinvolle bezuiniging: reorganiseer de politie

Als een burger een middelvinger naar een andere burger opsteekt en die op zijn beurt aangifte van belediging wil doen, wordt op het politiebureau onverrichter zaken weggestuurd. Maar als het de dienders zelf overkomt, dan is de wereld te klein en moet er ineens wel opgetreden worden. Meten met twee maten is een vorm van discriminatie en dat is bij de Nederlandse wet verboden. De politie overtreedt stelselmatig de fatsoensnormen en wetten en dat moet stoppen.

In de aflevering "Oplichters op strooptocht" van Peter R. - het is de burger die waakt als de politie slaapt - de Vries komt dit thema ruim ter sprake, alsmede andere onomstotelijke bevestigingen van lang bestaande vooroordelen over de Nederlandse politie en haar buitengewoon slechte reputatie, disfunctioneren en wanprestaties.

Bekijk hieronder de hele uitzending van SBS6 op zondag 24 mei 2009 van Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever - Oplichters op strooptocht:

Deel 1 van 8:Deel 2 van 8:Deel 3 van 8:Deel 4 van 8:Deel 5 van 8:Deel 6 van 8:Deel 7 van 8:Deel 8 van 8:In de uitzending van "Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever" op zondag 24 mei 2009 kwamen opgelichtte autochtone ondernemers uitgebreid aan het woord. Zij worden allen door de politie dwarsgezeten inzake criminaliteitsbestrijding en het terugkrijgen van hun bezittingen. Een motorhandelaar raakte door oplichting, verduistering en door passiviteit van de politie zijn motorfiets kwijt. Indien de politie (tijdig) gehandeld zou hebben, dan zou de van track&trace systeem voorziene motorfiets gewoon weer in de showroom staan. Maar de politie is een organisatie die veel belang heeft bij heeft voortduren van criminaliteit, immers meent zij daar haar bestaansrecht aan te ontlenen. Een land zonder criminaliteit heeft geen politie nodig. Landen waar de politie onderdeel van de criminaliteit is hebben ook geen politie nodig. Een land met veel criminaliteit heeft een daadkrachtig en betrouwbaar politie-apparaat nodig.

In deel twee van de uitzending (hierboven te zien) is bromsnor Bronts van de politie te Soest te horen en die probeert een slinkse afleidingsmanoeuvre door tegen de motorhandelaar te liegen over een betaalde bekeuring voor een snelheidsovertreding die volgens de leugens van de nutteloze geldkostende overheidsminkukel Jan Bronts niet betaald zou zijn. Hij wauwelt in vreemde talen over "papos", "screening" en dergelijk buitenlands taalgebruik, terwijl Nederlands toch echt nog steeds de voertaal in Nederland is. Een bekeurinkje voor een overtreding innen is voor deze niksnut Jan Bronts belangrijker dan criminaliteitsbestrijding en het terughalen van de motorfiets ter waarde van zestenduizend euro.

Het is onbegrijpelijk dat zo'n dure waardeloze uitvreter ooit politieagent heeft kunnen worden. Het zegt weer alles over de erbarmelijk slechte Nederlandse politie. Het politiebureau is tegenwoordig een belastingkantoor en afpoeiercentrale voor misdaadslachtoffers en geen plaats meer waarvandaan criminaliteit bestreden wordt. Het is de schuld van Jan Bronts dat de motorfiets nu verdwenen is en hij zou eigenlijk op zijn blaren moeten gaan zitten en zwaar boeten. De motorfiets handelaar J. Smit zou de kosten van zestienduizend euro plus bijkomende gemaakte kosten gewoon op Jan Bronts moeten gaan verhalen. Inbeslagname en/of confiscatie van de private bezittingen van Jan Bronts, openbaar verkopen van zijn huis, inboedel en andere roerende goederen om het verlies van Smit te dekken. Financiële uitkleding en oneervol ontslag van Jan Bronts is een mooie moderne uitvoering van de symbolische ouderwetse schandpaal. Plukze, pluk die agent persoonlijk helemaal kaal, dat zou een goed voorbeeld voor de andere niksnuttende dienders zijn! Daarna moet de niet functionerende diender zelf maar uitzoeken hij zijn geld bij de dader terughaalt.
Politieagente Marijke Gijssen, die voor een diender behoorlijk correct Nederlands schrijven kan, schrijft in haar column in het politietijdschrift Alert de belangrijkste motivaties om tegenwoordig diender te zijn. Klik op de afbeelding voor een vergroting van de publicatie:

"...slechts (36 uur per week en dat kan zelfs in 4 dagen), een goed pensioen en ijzersterke rechtspositie, al ben je 6x per jaar ziek dan nog krijg je 100% salaris, geen ontslagen bij een reorganisatie, gegarandeerd op de 23e je salaris en in mei en december zit er zelfs een deuk in de mat. De resultaten kun je met twee vingers in de neus halen, er is altijd werk en dat biedt zekerheid op lange termijn."

Komplete politiekorpsen steken geen poot uit om de blanke autochtone ondernemers te helpen. Als ze allochtoon zouden zijn of voorzien van een meer gepigmenteerde huid, dan zou de racistische politie natuurlijk meteen in actie gesprongen zijn om de autochtone daders op te pakken. Pas onder druk van aanwezigheid van cameraploegen, 'slands bekendste misdaadverslaggever en een heleboel publiciteit was een zoveelste politiekorps eindelijk bereid enige arrestaties te verrichten. Zonder deze voorbeeldige burger zouden deze criminelen vanzelfsprekend nog vrij rond lopen. Het is alweer een voorbeeld van de strukturele misstanden bij de Nederlandse politie.

Alle acht delen van 'Oplichters op strooptocht' achter elkaar:

Peter R. de Vries, Nederlands bekendste en beste misdaadverslagger over de politie:
Direct na de diefstal stapt de gedupeerde ondernemer met alle informatie over de dader naar de politie, maar die blijkt totaal niet geïnteresseerd

Direct na de diefstal geeft hij al deze informatie aan de plaatselijke politie. Hiermee moet het doodsimpel zijn om de daders op te sporen, maar daar dat is voor de politie geen reden om er iets mee te doen.

Wanneer de politie ook in deze zaken geen poot uitsteekt, gaat Peter over tot actie.
Reacties uit de Telegraaf van burgers over de Nederlandse politie:
...gedrag van sommige dienders, het soms onmogelijke aangiftebeleid,niets doen met aangiften etc.

...aan de politie heb je helemaal niks vind je het gek dat ze stenen naar hun hoofd krijgen gegooid...


De politie in NL is incompentent, ongeintresseerd, en zeer laks. Hoezo respect voor hen, lapzwanzen zijn de meesten...

Te lamlendig om een aangifte op te nemen. Als burger wordt je dan toch gedwongen om het recht in eigen hand te nemen...
Scheiding der machten (trias politica) in Nederland is verdwenen. De politie gaat steeds vaker op de stoel van de rechter of justitieofficier zitten. Juridisch aanvechten is derhalve zinloos immers is het één grote pot nat die elkaar de hand boven het hoofd houdt. Rechters gaan onvoorwaardelijk uit van de juistheid van het handelen van de politie. Van objectieve of onafhankelijke benadering kan in de Nederlandse justitiële macht nooit sprake zijn. Bovendien beunen rechters ook bij als advocaat, waardoor de burger niet kan weten of de rechter in andere zaken als raadsman door de tegenpartij wordt betaald. Het is een vorm van gelegaliseerde corruptie die onaanvaardbaar en onacceptabel is. Autochtone Nederlanders hebben vrijwel alleen juridische plichten en geen rechten. Als ze dergelijke rechten willen hebben, dan ze genoodzaakt die voor heel veel geld te kopen bij een advocaat waarvan men niet kan weten of deze als rechter schnabbelt. Een advocaat maakt een zaak alleen dan aanhangig wanneer deze daar veel aan kan verdienen of wanneer bij voorbaat vast staat dat de zaak reeds op voorhand gewonnen is. Het woord rechtvaardigheid komt niet voor in de woordenschat van de Nederlandse staat.

De politie in Nederland is een struktureel kwaadaardig probleem dat snel moet worden opgelost. Ten tijde van economische crisis is het raadzaam te bezuinigen en dit geldverslindende kankergezwel dat politie heet weg te snijden uit de Nederlandse 'samenleving'. De politie is niet van plan de wet te handhaven en daarom is er geen reden om dat andersom wel te doen. Door alle agenten oneervol te ontslaan en de door hunzelf verkwanselde sociale rechten definitief te ontnemen kan de Nederlandse schatkist zich zeer veel geld besparen. Onthou de gedwongen ontslagen exdienders als straf voor hun niksnuttigheid het recht op werkloosheidsuitkering en financiële bijstand zodat zij na ontslag voor de belastingbetaler geen geld meer kosten. De belastingen kunnen daarna fors omlaag waardoor minder kapitaalkrachtigen zich particuliere beveiliging kunnen veroorloven. Om Nederland van de ondergang te redden moet deze zich heel snel van deze politieboevenbende ontdoen. Nederland moet onder internationaal toezicht heel snel van fastistoïde racistische dictatoriale monarchie omgevormd worden tot een directe democratie en daarna een betrouwbare, eerlijke en rechtvaardige politiemacht opbouwen.
"We kunnen rustig gaan slapen want dat doet de politie ook al." - Peter R. de Vries
Dit land is heel, heel diep gezonken.

3 opmerkingen:

 1. En dan vragen die kloothommels zich af waarom men geen respect meer heeft voor het blauwe uniform...
  Op ons bedrijf werd in een jaar tijd 3 x een raamkraak gepleegd. De daders staan op video. 'Ach, dat zijn die kutmarokkanen weer...' was de reactie van een herintredende huisvrouw in uniform. Dagenlang zaten we formulieren in te vullen. De ramen van mijn schoonouders werden ingegooid omdat mijn schoonvader enkele jonge brandstichters op hun gedrag aansprak. 'Tja meneer, het is een bekende familie. Telkens wanneer zij het met iemand aan de stok krijgen, sneuvelen er enkele ramen'. Let wel: dit zijn een vader, een moeder, kinderen en een handje vol vriendjes die als veelplegers bekend zijn bij de sterke arm der wet!

  En zo zou ik nog een paar voorbeelden kunnen noemen welke wij in een tijdsbestek van een goed jaar hebben mogen meemaken.

  Eentje wil ik nog graag kwijt: ik was getuige tegen een potloodventer die het op kleine meisjes had voorzien. Na urenlang op het bureau mijn medewerking te hebben verleend, vroeg ik wat er nu met de opgepakte dader ging gebeuren. 'Niets! Deze man is zielig en heeft hulp nodig'. En die kleine meisjes dan?

  Het verbaasd mij dus helemaal niet meer dat steeds meer mensen schijt krijgen van en aan de politie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach... nu vergat ik er toch even bij te vermelden dat in geen van genoemde gevallen de politie ook maar iets heeft ondernomen. Of lag dat voor de hand?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lag wel voor de hand ja.

  Ik heb nog nooit een goede ervaring gehad met de nederlands politie. Aangifte doen laat ik wel uit mijn hoofd want de PV wordt alleen maar tegen je gebruikt. Dat is het enige wat ze wel doen. Van dader slachtoffer maken en andersom.

  BeantwoordenVerwijderen