dinsdag 19 mei 2009

Sharia en Milli Görüs in Europa

Op eerste Paasdag is de Milli Görüs moskee in Hilversum binnengevallen door de politie en AIVD. Het is nu van officiële zijde nu nog steeds niet duidelijk waarom dat is gebeurd. Maar de lezers van dit weblog hebben voldoende slechte ervaring met de islamieten dat ze dat zelf wel kunnen raden, al is dat daardoor niet officieel honderd procent zeker. De haatdoctrine islam heeft nog nooit iets goeds in Europa gebracht. De wettelijke sterke armen der oosterburen schijnen dat iets beter te begrijpen dan de slappe ledematen der Nederlandse collega's. De laatsten lezen dit weblog ook, zo blijkt uit de Yellowtracker en hopelijk leren ze eindelijk eens iets. Dit weblog heeft zelfs de eer aldaar een heuse bookmark te hebben!

Vandaag is het volgende nieuwsartikel in Elsevier te lezen:
"De binnenlandse veiligheidsdienst van Duitsland waarschuwt dat islamitische organisaties zoals Milli Görüs de islamitische wetgeving sharia in bepaalde gebieden in het land willen invoeren."
Een artikel over hetzelfde onderwerp in Bild in het Duits:
"Der Verfassungsschutz schlägt Alarm! In Deutschland aktive Moslem-Gruppen wie „Milli Görüs“ und die „Muslimbruderschaft“ wollen hierzulande Freiräume für ein Leben nach den Regeln der islamischen Scharia schaffen, zu deutsch: Parallelgesellschaften einrichten! Das steht im neuen Verfassungsschutzbericht 2008, den Innenminister Wolfgang Schäuble (66, CDU) heute vorstellt."
Dat is raar. In Duitsland waarschuwt de binnenlandse veiligheidsdienst voor Milli Görüs tot over de landsgrenzen heen en in Nederland zwijgt de binnenlandse veiligheidsdienst als het graf over deze gevaarlijke organisatie. Tel daar bij op dat de Turkse staatssecretaris Nebahat Albayrak van Justitie vandaag aankondigde acht gevangenissen te zullen sluiten en twaalfhonderd banen te schrappen. Eén plus één is twee en dit vijandige beleid maakt ruim baan voor dominantie van onder andere Turken.

In dit zogenaamd verenigde Europa is van eenheid niets te merken als Duitsland ten opzichte van Milli Görüs een ander standpunt inneemt dan Nederland, terwijl het toch echt één en dezelfde extremistische organisatie betreft. Niet dat het in Duitsland nou zo heel veel beter gesteld is dan in Nederland, want daar schijnt volgens de islamappeasers anti-semitisme een groter probleem te zijn dan alle andere vormen van discriminatie.

Meer over dit onderwerp en gerelateerde artikelen:
- PI news
- Spitsnieuws
- Welt
- Moslimbroederschap
- Jihadwatch

Dit land is heel, heel diep gezonken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten