dinsdag 19 mei 2009

Staatsracisme en discriminatie in Nederland

Als autochtone Nederlander kan men in beginsel naast de Nederlandse nationaliteit geen Argentijnse, Marokkaanse of Turkse nationaliteit bezitten. Omgekeerd daarintegen wel en dat is discriminatie, overtreding artikel 1 van de grondwet en dat is in Nederland verboden. Uit niets blijkt enige vorm van gelijke behandeling, dat allochtonen wel twee nationaliteiten mogen hebben en autochtonen niet. Dat is ongelijke behandeling en dus een ernstige overtreding van artikel 1 van de Nederlandse grondwet.

Nederlandse ambtenaren moeten gewoon de wet gaan handhaven, te beginnen bij artikel 1 van de grondwet. Iedereen die zijn eerste nationaliteit niet af kan geven door de (grond-) wet van dat oorspronkelijke herkomstland, moet automatisch de Nederlandse nationaliteit kwijtraken om de grondwet te handhaven. Wie daarna werk heeft of anderszins nuttig voor Nederland is, krijgt een werk- en verblijfvergunning. De overigen krijgen dan een toeristenvisum en kunnen na drie maanden dit land verplicht verlaten. Zo is het grootste criminaliteitsprobleem van Nederland snel en pijnloos opgelost. Eerlijk en rechtvaardig.

Gewoon de wet handhaven, zo moeilijk is de oplossing voor het islamitische geweld niet. Ambtenaren moeten gewoon eindelijk hun werk eens gaan doen. Antidemocratisch benoemde burgemeesters moeten - als chef van de politie - zorgen dat de wet gehandhaafd wordt, dus ook artikel 1 van de grondwet. Dat houdt in dat zij volgens artikel 1 van de grondwet geen paspoorten mogen uitdelen aan mensen die een andere eerste nationaliteit hebben dan de Nederlandse. Maar dat doen ze wel en zijn daardoor eigenlijk strafbaar. Daar wordt uiteraard in Nederland niet tegen opgetreden.

Onder andere Marokkanen, Argentijnen en Turken krijgen automatisch hun eerste nationaliteit en daardoor kunnen ze geen Nederlander zijn, omdat dat een overtreding van artikel 1 van de grondwet betekent. Discriminatie is verboden in Nederland, behalve als het om autochtonen gaat. Het hebben van een dubbele nationaliteit vormt een probleem, het is discriminatie ten opzichte van autochtone Nederlanders, die maar één nationaliteit mogen hebben. Racisten vinden dit een kulargument, maar het is tenminste een steekhoudend argument en een degelijke oplossing tegen criminele akties van het mocrotuig en het naffergeweld in dit ooit zo mooie landje.

Waarom heten Marokkanen eigenlijk Marokkanen? Omdat ze de Marokkaanse nationaliteit hebben en de onderdanen van de koning van Marokko zijn. En zo gedragen velen zich hier ter lande ook. Job Cohen praat onzin als hij beweert dat het 'onze' Marokkanen zijn, want ze zijn onlosmakelijk onderdanen van de koning van Marokko. Die onderdanigheid manifesteerde zich duidelijk bij een Marokkaanse spion in dienst als politie agent. De loyaliteit ligt overduidelijk (verplicht) in Marokko en niet in Nederland.

Uitzetten op basis van een dubbele nationaliteit is niet mogelijk en gaat tegen alle internationale afspraken en verdragen in. Dat is des te meer een reden om de tweede nationaliteit voorgoed ongeldig te verklaren. Dan heeft het noordafrikaanse Geert Wilders Promoteam nog maar één nationaliteit en moet na verloop van het visum Nederland verlaten. Dan worden de internationale afspraken en verdragen niet overtreden. Hierbij wordt geen enkel verdrag of wet overschreden. Gewoon de wet handhaven, gewoon de wet handhaven.

Artikel 1 van de grondwet zegt dat iedereen gelijk behandeld moet worden en dat gebeurt niet als de ene groep mensen wél en de andere groep niét meerdere nationaliteiten mag hebben. Dat is pure discriminatie. Het wordt hoog tijd dat de Nederlandse racistische ambtenaren dit gaan leren begrijpen en deze structurele apartheid ongedaan maken.

Dit land is heel, heel diep gezonken.

2 opmerkingen:

  1. tsja dan moeten ook de verblijfsvergunningen afgeschaft worden en het inburgeren enz enz.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha anoniem, da's een goede!

    vergeet het stemmen voor alle buitenlanders niet, dat moet dan ook kunnen als obv art 1 GW niet gediscrimineerd mag worden!

    niet zo'n slim artikel

    BeantwoordenVerwijderen