dinsdag 26 mei 2009

Obsessie: Oorlog vd radicale islam vs 't Westen

Bekijk hieronder de uiterst leerzame film over islam en de zogenaamde zegeningen en verrijkingen daarvan voor de rest van de wereld. De video werd in 2006 gemaakt en gaat over de dreiging van de radicale islam voor de westerse beschaving. Gebruikmakend van beelden van de arabische televisie onthult de documentaire opmerkelijke feiten en een blik achter de schermen van de radicale islam. De video geeft inzicht in de haatzaaierij die de radicale islamieten verspreiden, hun betrokkenheid bij de wereldomvattende islamitische oorlog Jihad en hun uiteindelijke doel: totale wereldheerschappij.

Er zijn tenminste drie versies op het internet beschikbaar. De onderstaande video is ondertiteld in het Frans en Engels gesproken. De hele documentaire duurt 78 minuten. Klik hier voor een Duitstalige transcriptie.Voor mensen die minder lang de tijd hebben maar toch deze video willen zien is een verkorte versie beschikbaar. Op de website van "Obsession: Radical Islam's War Against the West" staat deze 27 minuten korte versie zonder ondertiteling en in het Engels:


Op Youtube staat de hele documentaire opgesplitst in tien delen en weer samengevoegd middels deze afspeellijst. In het Engels, 78 minuten en zonder ondertitels:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten