zaterdag 7 maart 2009

Staatsracisme en de politie

Blanke politiebaas taboe

Na discussie over de benoeming van "weer een blanke man" in de politietop is het promotiefeest voor de nieuwe korpschef Teun Visscher in Zuid-Holland afgeblazen. Minister van Binnenlandse Zaken Guusje Ter Horst gaf de gevraagde en verwachte goedkeuring voor deze benoeming niet. Het korps moest de boeking annuleren. De politie moet garanderen dat Visscher de láátste "blanke man" is die voorlopig in de politietop komt. De volgende moet een vrouw zijn of een kleurtje hebben - ongeacht of er betere kandidaten zijn.

Wetsovertreder is minister

Minister Guusje ter Horst heeft maling aan de wetten die zij zelf zou moeten bewerkstelligen en dienen te verdedigen. In juli 2006 reed zij als autobestuurder onder invloed van alcohol. Bij een alcoholcontrole tijdens de Vierdaagsefeesten was een promillage van 0,57 gemeten, waarvoor ze een rijontzegging van een uur en 220 euro boete kreeg opgelegd. De politieke partijen in de Nijmeegse raad en de commissaris van de Koningin van Gelderland waren van mening dat de overtreding geen politieke consequenties hoefde te hebben voor de toenmalige burgemeester van Nijmegen ter Horst.

Dat leverde haar de bijnamen "Guusje ter Dorst" en "Guusje Nadorst" op. Als Guusje echt volksvertegenwoordiger zou zijn, dan zou ze stevig doorgaan met het overtreden van de Nederlandse fascistische wetten tot deze uiteindelijk afgeschaft worden en vervangen door een echte democratische rechtsorde. Het ziet er eerder naar uit dat deze rechtswanorde vervangen gaat worden door de absolute sharia, althans is de PvdA daar reeds decennialang druk mee bezig.

Politie nie' is "vir blanke, Slegs Vir Swarte"

"De korpsbeheerders hebben met de minister afgesproken dat vijftig procent van de politietop vrouw of allochtoon wordt", zegt een woordvoerder van het ministerie. "Als nu een blanke mannelijke korpschef wordt benoemd, kan de volgende geen blanke man zijn." Voor de functie werden wel twee vrouwen benaderd, maar zij konden niet of waren niet geschikt. Uitstekende kandidaten worden tegen gehouden terwijl de eisen omlaag gaan omdat er nauwelijks vrouwelijke en allochtone kandidaten zijn. Ter Horst wil ook uit de subtop 'blanke mannen' wegjagen. Na herontdekking is de apartheid weer op Nederlands grondgebied terug ingevoerd.

Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet

"Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."


De ondemocratisch aangenomen grondwet legt op hoe de overheid zich tegenover de burgers moet gedragen. Het racisme van ambtenaar Guusje ter Horst is in strijd met deze fascistische wet. De overheid houdt zich niet eens aan haar eigen wetten. Zij kan van de burgers niet verwachten dat zij zich wel aan de wetten houden. Waarom zouden burgers een fascistoide regime steunen?

Lichtend voorbeeld; hoe het niet moet:

Het soort maatregelen van ministers als Guusje ter Horst kan leiden tot merkwaardige situaties. Een blik op de levensloop van de stadsdeelraadvoorzitter van Slotervaart te Amsterdam Ahmed Marcouch maakt dit duidelijk. Hij is tien jaar lang opsporingsambtenaar (politieagent) geweest en heeft op een school les in maatschappijleer gegeven. Hij is lid van een stichting die de oprichting van islamitische begraafplaatsen nastreeft, waarbij men in ogenschouw dient te nemen dat islamitische begraafplaatsen voor eeuwig zijn. Ahmed Marcouch is bestuurslid van de organisatie "Merhaba" dat in 2006 vier eurotonnen subsidie kreeg om een discussieplaats voor de islam te vormen...

...en Ahmed Marcouch integreert 100%

Rond 2005 doet Marcouch zijn intrede in de politiek. Hij is lid van dezelfde partij als Guusje ter Horst, te weten de Partij van de Arbeid (Pvda). Hij nodigde Tariq Ramadan uit en Al-Qaradawi die beiden tevens voorstanders van een "moderne" radicale islam zijn.
Marcouch kan zich goed uitdrukken in de Nederlandse taal. Hij heeft een veelzijdige opleiding genoten, heeft zich opgewerkt, is bekend met de westerse cultuur maar is desondanks niets minder dan een islamiseerder.

De stille motto's van deze islamiseerders luiden: "islam is vrede! Apartheid is integratie! Islamisering is emancipatie! Segregatie is assimilatie! Discriminatie is tolerantie!" al zullen zij dat in het openbaar niet voor microfoon en plein publique willen uitspreken. Taqiya, weetje. Guusje ter Horst maakt het mogelijk dat nog meer van dit soort mensen "een afspiegeling van de samenleving" gaat vormen. En Ahmed Marcouch wordt waarschijnlijk de eerste islamitische burgemeester van Amsterdam als opvolger van de islamitische jood Job Cohen, als deze trent zich lijnrecht doorzet.

Leegloop bij politie van capabele agenten

Het mag duidelijk zijn dat de redaktie van deze blogwebsite bepaald geen fan van de Nederlandse politie is en deze ter lande nog nooit een eerlijke agent is tegengekomen of een goede ervaring met de Nederlandse politie heeft gehad. Dat wil echter niet zeggen dat er geen goede politie agenten zijn. Of beter gezegd: waren.

Er is in Nederland een familie bekend waarvan de nazaten al generaties lang diender zijn. Ze stoppen er mee. Vader gaat nog even door tot zijn pensioen als bestuurder in een hoge functie op de "afdeling Koffie&Cake", maar zijn zoons zijn al gestopt of hebben er zelfs voor gekozen helemaal niet bij de politie te gaan. Een van de zoons was agent en wilde zijn werk zo goed mogelijk doen. Door prestatie-afspraken, bonnenquota en dergelijk onzinnig geneuzel heeft een der laatste oprechte en eerlijke agenten zijn platte pet aan de wilgen gehangen. Het aantal vacatures is inmiddels gigantisch opgelopen tot meer dan vijfduizend. Een politiebureau zou immers geen dependance van de belastingdienst moeten zijn.

Dit land is heel, heel diep gezonken. Wie gaat ons beschermen tegen het islamitische geweld? Wie helpt bij emigreren naar een beter oord? Reageer!

2 opmerkingen:

  1. Zie je de fasces en de handploeg die Cincinnatus den volke toont ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het duurde even voor ik in de gaten kreeg wat je bedoelde, Tulay, maar nu heb ik de foto gezien. Het is een knap kunstwerk. Heb jij dat beeld gemaakt? De fasces zijn ook soms te zien in de achtergrond van de amerikaanse president, maar dan staan ze rechtop. Ik begrijp niet waarom die bussel hout om de bijl gebonden zijn. Wat maakt het ding dan zo veel beter bij het verdedigen?

    BeantwoordenVerwijderen