zaterdag 21 maart 2009

Hilversumse parkeerwachters aan de sproeipoep

Parkeerwachters aan de diarree:

Bij de dienst parkeerbeheer in Hilversum werd donderdag per koerier een Limburgse vlaai bezorgd. Bij de taart zat een kaartje met de tekst 'smul ervan, een tevreden burger die trots is op jullie correcte strenge handhaving'.

Na het eten van de vlaai kregen de 8 parkeerwachters spontaan ernstige diarree. Uit onderzoek van de VWA bleek een behoorlijke hoeveelheid laxeermiddel in de lekkernij verstopt te zitten. Het laxeermiddel is niet gevaarlijk voor de gezondheid, maar de 8 medewerkers zijn wel direct met ziekteverlof gegaan.

De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van de bezorgde vlaai en is niet blij met deze 'grap'.


Het zegt weer eens alles over de populariteit en het niveau van de politie Gooi- en Vechtstreek! Ze mogen nog van geluk spreken dat er geen rattengif in de vlaai zat. Hulde voor de grappenmaker(s)! Zo ziet men weer dat deze ambtenaren met flitsende carriere letterlijk en figuurlijk een stelletje schijtbakken zijn. Er komt veel goeds uit Limburg, dat blijkt wel weer.

Speciaal verzoeknummertje voor de Gooise dienders:


Een heel toepasselijk Limburgs liedje van de "Janse Bagge Bend" met "Proemevlaai", speciaal voor de Hilversumse parkeerwachters!

Volgens het bovenstaande bericht van Spitsnieuws zou de vlaai door een koerier bezorgd zijn. Veel vlaaienspecialisten zijn er in Hilversum niet, de dichtstbijzijnde vlaaienleverancier zit in de Herenstraat op ongeveer tweehonderd meter afstand verwijderd van het politiebureau op de Groest. De vlaai schijnt echter bezorgd te zijn aan het Noordse Bosje. Op vrijdagavond was er aktiviteit van enige mannen in de van vlaaien ontdane winkel van Multi-Vlaai. Normaalgesproken is de winkel pas in het weekeinde leeg. Om de hoek stond een donkere Volvo stationcar op de stoep foutgeparkeerd.

Heeft dit iets met onderzoek naar de Gooise Parkeerwacht-Vlaai-gate affaire te maken? Wie was de koerier? Wat voor vlaai was het, pruimen- of kersen-vlaai? Wie waren de acht parkeerveldwachtende schijtlijsters? Is het weer eens zo dat de politie drukker is met zichzelf dan met de veiligheid van de burgers? Zijn alle commerciële Hilversumse vlaaien voor nader forensisch onderzoek in beslag genomen? Heeft het allochtone slachtoffer aangifte kunnen en mogen doen?

Jofelnootje schreef:

Donderdagochtend werd er per koerier een Limburgse Vlaai bezorgd bij de dienst parkeerbeheer aan het Noordse Bosje. De lekkernij was voorzien van een kaartje waarop stond "smul ervan, een tevreden burger die trots is op jullie correcte strenge handhaving" Dit op het oog lijkende sympathieke gebaar bleek niet zo fruitig en luchtig als het zou moeten zijn. In de middag kregen er maar liefst 8 parkeerwachters spontaan ernstige diarree. Direct onderzoek werd verricht door de dienst voedsel en warenautoriteit en concludeerde dat er een behoorlijke dosis laxeermiddel was verwerkt in de Vlaai. Ofschoon het om het "onschuldige" merk Dulcolax ging, zijn de 8 medewerkers direct met ziekteverlof gegaan. De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van de bezorgde vlaai en is geenzins te spreken over deze ordinaire actie. Bij de dienst was niemand bereikbaar voor commentaar.

Het is opvallend dat de schrijver Jofelnootje op 20 maart 2009 al weet dat het om Dulcolax gaat. Is dit de nieuwe manier van taarten? Zit de anti-Fortuynse Taartbrigade van Freule Barones Pauline Grafin Hare Dinges Excellentiële Laagheid Groen van Links Zonderrechts van Tuyll tot Taart van Serooskerken Wisse Smit van Oranje-Buren tot Bonkevaart hier achter? Gevlaaid! Hmmm, wordt hopelijk vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten