dinsdag 16 december 2008

Gooise moskeeën (5)

Als je toch Job Cohen burgemeester van Bagdad wil laten worden, dan heeft de toekomstige BovenKalief Job Cohen natuurlijk wel wat hulpimams nodig om indruk te maken op de ummah. Geef bijvoorbeeld het knechtje van Überimam en Reservekalief Yeh' peeh Baäl'quen'n'de meneer de gooische CDA-Sultan Yoast-joeSSouf Cornielje een baantje.

Een no-go area gebied voor autochtone Nederlanders wordt jaarlijks gedurende drie dagen rondom de Kerkbrink in Hilversum georganiseerd. Het commandocentrum heet tijdelijke iftar-tent en die staat pardoes voor de hollandse Kerk opgesteld op de Moskeebrink, parbleu, Kerkbrink. Hilversum.

Terwijl dhimmi's, kufars, kafirs, islamofascisten, islam-appeasers, vijfde kolonisten, jihadisten, moedjahedieners, hamaSSers, babacanisten, talib veroveraars, onderdrukte geïsoleerde braafknikkende kopvoddragende vrouwelijke opdienslaven, gristofoben, humanofoben, judeofoben en iedereen die zich in dit verband nu overgeslagen voelt zich volvreten met exclusief geïmporteerd halalvoer onder vermaak van de kleurige lintenknippende gooische bevelvoerende opperdhimmi Ernesto C. Bakker, speelt buiten de gestreepte blauwwitte tentzeilen zich heel wat anders af.

De nazaatjes van deze islamiseerders zijn in de wijde omtrek strak georganiseerd het oude schapendorp aan het verzieken. Iftar, weetje. Elke autochtone voorbijganger wordt in het gunstigste geval enkel verbaal lastiggevallen door nieuwe jihadi's waarvan de ouders zich tijdens de tent-iftar in de iftar-tent ophouden. Het blikveld van deze lieden rijkt immers slechts tot het blauwwitte tentzeil. En daar gaat het fout.

Intimidatie, doodsbedreigen, takiya-gemekker, diefstal, fysiek geweld, afgepakt grondgebied, alles willen zij jatten. De veroverende Al Fath's op hun gefokte mokroskoeters liggen gedurende de tent-iftar konstant op de loer om kafir-buit en kufarprooien te verschalken&verorberen. Aanstormend talent en toekomstig bevelvoerder Yoast-joeSSouf Cornielje vind dat helemaal hyperprachtig en supermooi: "...ook de zeer succesvolle iftarmaaltijden, die tijdens de onlangs afgesloten Ramadan op onze Kerkbrink werden georganiseerd, zijn iets waar we trots op mogen zijn." Een straal van een halve mijl en een hele klafter rondom de Kerkbrink zijn na zonsondergang omwille van hun veiligheid verboden gebied voor de autochtonen van het ouwe weversdorp Hilversum. Het is naar CDA-maatstaven verplicht daar trots op te zijn. Dit land is heel, heel diep gezonken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten