maandag 15 december 2008

Gooise moskeeën (4)

De dhimmitude burgemeester Ernst C. Bakker opent de tent-iftar in de blauwwitte tent op de Kerkbrink, pal tegenover de kleine Grote Kerk van de Protestantse Kerk Nederland (PKN). Het feest word door "intercultureel platform Bekend Maakt Bemind" en de grote moslimorganisaties Infoned, Mevlana moskee, Milli Görüs moskee, Al Fath moskee en Al Amal moskee georganiseerd De tent is iedere dag vanaf 17.00 uur open. Het is zeer provocerend naar de autochtone burgers toe om dat recht voor de kerk te doen en dat nota bene op een kerk-brink. Als het zo door gaat, kan de Kerkbrink binnenkort omgedoopt worden tot Moskeebrink. Van multikultuur is hier geen sprake. Het is hier 100% islam wat hier de klok slaat. Het iftar feest is volledig monocultureel. Alles staat in het teken van de islamisering van Nederland.

Ramadan in Hilversum

""De betekenis van Ramadan is vasten, wel te verstaan zich te onthouden van eten, drinken en geslachtsgemeenschap uit nederigheid en onderdanigheid voor Allah", zo staat beschreven in de folder. Het islamitische oordeel over het vasten van de Ramadan is dat deze verplicht is. Vanaf de eerste zonschemering tot zonsondergang. Iedere avond na zonsondergang wordt het vasten verbroken. In Hilversum gebeurt dit drie avonden gezamenlijk op de kerkbrink.

Sahoor en Iftar.

Voor zonsopgang gebruiken de moslims tijdens de Ramadan een maaltijd die "sahoor" wordt genoemd. Na zonsondergang heeft deze maaltijd "iftar". Moskeeën en Islamitische organisaties organiseren in landen als Turkije en Marokko vaak een tent, waar gezamenlijk de iftar wordt gegeten. De tentmaaltijd wordt betaald door de gemeente en het bedrijfsleven. Bekend maakt bemind organiseert in Hilversum in samenwerking met de gemeente Hilversum en bedrijven uit Hilversum tijdens de Ramadan een tentiftar op de kerkbrink. Volgens de organisatie was Hilversum vorige jaar een van de eerste die een tentiftar in een Nederlandse gemeenschap organiseerde.

Vrijdagavond kwamen 285 mensen bij elkaar op de kerkbrink. Zaterdagavond zat het letterlijk stampvol, dat betekent dat er meer dan 300 mensen samen de iftar nuttigden. Hoe het vanavond (zondagavond) ook wordt, zeker is nu al dat het weer een succesvolle ontmoeting is van verschillende culturen en religies.

Bekend maakt bemind.

Bekend maakt bemind is een intercultureel platform dat sinds 2005 in Hilversum actief is. Dit platform is een informele ontmoetingsplek voor personen en organisaties die het belangrijk vinden dat de contacten tussen Hilversummers met verschillende culturele en religieuze achtergronden verbeteren.

Bekend maakt bemind organiseert naast de tentifar onder ander interreligieuze bijeenkomsten en de stadspicknick. Daarnaast ondersteunt Bekend maakt bemind de gemeente Hilversum bij de verwezenlijking van haar taak uitvoering integratiebeleid."

Opvallend is dat alleen autochtone mannen aanzitten bij de gehoofddoekte vrouwen. Waar zijn hun islamitische echtgenoten? Zitten die elders gesegregeerd in de monoculturele tent? Waar hun kinderen zijn, dat is wel bekend. Terwijl papa Hassan Haatbaard en moeder hoofddoek zich samen met hun dhimmi's païs en vree in de tent buikjerond zitten te eten aan halalvoedsel, zijn hun jihadi's buiten de tent de boel aan het verzieken. Da's ook halal. Gesterkt in de maag en de saamhorigheid intimideren zij de autochtone voorbijgangers. Kufars zijn immers haram. Tijdens de tent-iftar is een gebied met een straal van een kilometer rond de tent voor autochtonen een no-go-area. Onrein en onkosher gebied, heel halal. De racistische politieagenten van Gooi- en Vechtstreek zijn natuurlijk geen velden of wegen te bekennen, want die willen niet optreden tegen hun knuffelnaffertjes.

Tijdens de tent-iftar is het voor autochtonen sterk aan te raden de Kerkbrink tot een kilometer in de omtrek te vermijden. Met name de nieuwe winkelpassage "Gooische Brink" die aan de Kerkbrink grenst is levensgevaarlijk voor autochtone Nederlanders. Hilversum is dan nog onveiliger dan gewoonlijk.

De Hilversumse politici vinden dat wel best. De dhimmi-burgemeester zit temidden van zijn knuffelislamieten in de tent mooi weer te spelen. Hij is uit hoofde van zijn funktie de baas van de politie en die gaat hij natuurlijk niet inzetten tegen het islamitische geweld. Dhimmi en islam-appeaser van de Christenen Dienen Allah (CDA) Joost Cornielje vind het islamitische geweld ook allemaal super: "...ook de zeer succesvolle iftarmaaltijden, die tijdens de onlangs afgesloten Ramadan op onze Kerkbrink werden georganiseerd, zijn iets waar we trots op mogen zijn."

Wees er maar trots op, dat er een driedaags monocultureel feest georganiseerd word, waardoor de autochtone bevolking voor hun eigen veiligheid thuis en binnen moet blijven.

Bekend maakt bemind ondersteunt de gemeente Hilversum helemaal niet in het integratiebeleid, immers werkt ze segregatie in de hand door dit soort wanvertoningen te organiseren. Bekend maakt bemind maakt de polarisatiekloof steeds groter en stimuleert segregatie.

En wat voor mij een hoogtepunt was, was de viering van Iftar-maaltijdenAbdeslam el Haddouchi van de Al Fath Moskee: "Het is een traditie om dat op de Kerkbrink te doen, met veel eten. Iedereen is daarbij welkom, ook mensen die niet mee hebben gedaan aan de Ramadan. We willen er echt een feestje maken en dat is heel leuk."

Niet iedereen is welkom, vooral tegenstanders van islam in Nederland worden niet met applaus en gejuich onthaald. Het feestje is niet leuk want het veroorzaakt ellende voor de autochtone bevolking van Hilversum.

Dit land is heel, heel diep gezonken. De redaktie van deze weblogsite zou graag emigreren naar een veilige plaats op deze wereld. Wie gaat ons redden uit de klauwen van de islam? Wie gaat oprechte en welgemeende hulp met handen en voeten bieden? Reageer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten